2 Ekim 2013 Çarşamba

Ballmer, uzatmaları oynuyor!



Geçmiş olduğumuz hafta, binlerce Microsoft çalışanı, Seattle'da var olan Key Arena'da, firmanın senelik genel kongresi için bir araya vardılar. Edinilen sunum anında, yeni gelmesi sağlanacak olan bulut tabanlı oyun yükleme sistemi ve daha da çok mühimi, Windows phone ve Windows'un yaklaşan bir gelecekte hayata geçirilecek olan, bir uygulama mağazasının detayları mekan elde etti.
eyleme katılanların dikkatini çeken temel olay, Microsoft CEO'luğundan emekli olacağını dile sunan Steve Ballmer'ın kendiniz toplantıya katılması Peki. The Wall Street Journal'ın temin ettiği haberlere göre, yedi saat sürmekte olan etkinliğin sonunda meydana getirdiği lafını "Microsoft çağa ayak uydurmaya sürdürecek ve dünyayı hep bulunduğu gibi o değiştirecek!" sözleri ile bitiren Ballmer, 1 bi hayli duygulandı, hatta 1 süre gözyaşlarını tutamadı.
Ballmer sahneyi terk ederken, Bill Medley ve Jennifer Warnes'ın birlikte oynadığı Dirty Dancing isimli filmin, 1987 senesinde hit olan şarkısı "The Time of My Life" çalmaya başladı... bir nevi vedasını da yapmış olan Ballmer'ın peşinden, yeni Microsoft CEO'sunun kim olacağı şu anda belirsizliğini muhafaza ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder