2 Ekim 2013 Çarşamba

Baldıza Bıçak Sapıyla Tacize 30 Yıl 6 Ay Hapis



Antalya'da yatakta uyuyan baldızının boğazına bıçak dayayıp pijamasını çıkartan Orhan K., elinde bulunan bıçağın kabzasını genç kızın cinsel organına sokarak kızlığını bozdu. Genç kızın bağırması üstüne odaya koşturan annesi Ayla A. ile babası Halil A., odadan yayınlanan damatları Orhan K. ile yüz yüze geldi. elindeki bıçakla onları da tehdit eden ve koşan bir şekilde kaçan Orhan K., kısa sürede yakalanarak bir daha tutuklandı.
CEZAEVİNDEN İZİNLE ÇIKTI

geçen sene aralık ayında meydana gelen durumda, hırsızlık suçlarından Antalya, Didim, Aydın ve İstanbul'dan mahkumiyet kararları olan Orhan K., Aydın Yarı Açık Cezaevi'nden 1 hafta izin elde ederek kendisinden ayrılmak talep eden hayat arkadaşı 19 yaşındaki Dilek K.'nın ailesiyle beraber oturduğu Antalya'ya ulaştı. Kanal Mahallesi'nde oturan eşinin ailesinin evine Ulaşan Orhan K., üç katlı binanın en üst katına çıktı ve bir iple aşağı kattaki balkona indi. Balkon kapısını kırıp içeri giriş yapan Orhan K., onaltı yaşındaki baldızı A.A.'nın bulunduğu odaya girip kapıyı kilitledi.
"EŞİM ZANNETTİM"

Olayla ilgili Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde şahit olunan duruşmaya, hayat arkadaşı Dilek K. ile kayınvalidesi Ayla A. da katıldı. Orhan K., baldızını hanımı zannettiği iddiasını yinelerken, kısa bir aranın peşinden mahkeme kararını bildirdi.
MAHKEME BIÇAĞI uzuv KABUL ETTİ

Mahkeme, Orhan K.'nın elindeki bıçağı 'organ' olaraktan kabul ederek 'organ sokmak suretiyle cinsel istismar' suçundan 18 sene, 'hürriyeti tahdit' suçundan 9 yıl, 'konut dokunulmazlığını ihlal etmek' suçundan bir sene, bıçağı silah kabul ederek 'silahlı tehdit' suçundan iki sene, bu hadisede organ ve silah olarak onay gören bıçağın ruhsatsız bulunduğu gerekçesiyle '6136 az Silah Kanununa muhalefet' suçundan ise altı ay hapis cezası verdi. Orhan K., yekunen otuz sene 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder